O nama

Činjenice

 

Agencija je osnovana 1997. godine u Zagrebu. 

Bavimo se grafičkim oblikovanjem i produkcijom print materijala posebno u segmentu POS (Point of Sale) materijala za inozemne i domaće klijente. To uključuje oblikovanje raznovrsnih materijala u službi promocije brenda/proizvoda na mjestima prodaje poput velikih trgovačkih lanaca, drogerija i farmacija. POS materijale čine leci, brošure i plakati; stolni i podni stalci, promo displeji, označivači polica, hangeri, wobbleri, podna grafika.

Uz POSM, veliki udio u našoj kreativnoj produkciji čine i tiskani korporativni materijali poput brošura, rokovnika, kalendara, čestitki i ambalaže. Uz tiskane kreiramo i elektroničke korporativne obrasce, intranetske i internetske stranice te animacije.

Vidljivost brenda/proizvoda postiže se pomoću raznih marketinških alata, a jedan od njih je i promotivni artikl. Elemente vašeg identiteta, najčešće logotip, moguće je aplicirati na široki spektar već gotovih proizvoda, odnosno proizvoda po mjeri.

Modacom-plus d.o.o. - Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”

Naši klijenti - to smo mi

 

Naša suradnja s klijentima zasniva se na međusobnom povjerenju, iskrenosti i otvorenoj komunikaciji. Zahvaljujući tome zajednički stvaramo okolnosti koje pomažu efikasnoj realizaciji naših i ideja naših klijenata. 

Što kažu naši klijenti

"Modacom - od igle do lokomotive.
Plus - zarazna pozitivna energija."

Branka Brekalo i Martina Jelovečki, 
Odjel marketinga i razvoja proizvoda
OTP Leasing


"Tvrtka Modacom je jedan od najvrijednijih i najcjenjenijih partnera tvrtke Johnson&Johnson u Hrvatskoj, a i u regiji. U osam godina koliko osobno surađujem s kolegama iz Modacoma ostvarili smo zajedno stotine projekata. Modacom je uvijek spreman odgovoriti profesionalno, kreativno, brzo i cjenovno konkurentno na svaki zahtjev.
Partner je na kojeg se može u potpunosti osloniti!"


Igor Crnogaj, Shopper&Trade Marketing Manager, Balkans
Johnson&Johnson S.E.
"Pravo nam je zadovoljstvo raditi s vama, brzi ste, točni i pouzdani - agencija na koju se uvijek možemo osloniti."

Marina Paleka, Direkcija marketinga i korporativnih komunikacija
OTP banka
Sviđa vam se kako radimo?
Javite nam se!

Modacom plus d.o.o.
Ježdovečka 112, 10250 Zagreb
Croatia

maillinkedin